NY KUNDE? Då får du 10 % rabatt på Magnesiumkrem i nettbutikken med denne rabattkoden: NY10

Kundeuttalar

Kundane våre seier:

Tusen takk for et supert produkt!

Jeg har nå prøvd magnesiumkremen som jeg ble oppmerksom på etter omtale i løpemagasinet Kondis. Min utfordring som marathonløper og småbarnsfar i full jobb er at tiden blir særdeles knapp til viktig uttøying etter trening og løping og etter konkurranse. Belønningen blir ofte kramper som setter seg som knuter i leggene. Da blir restitusjonstiden etter konkurranse betydelig lengre, eller at neste treningsøkt ikke gjøres med riktig kvalitet, eventuelt ikke gjennomføres i det hele tatt. Med magnesiumkremen forkorter jeg restitusjonstiden betraktelig og jeg er tilbake i løpeskoene mye raskere enn jeg har vært vant til.

Mine erfaringer med magnesiumkremen er at den tar bort krampene like etter den er påført. Jeg skulle ønske jeg hadde oppdaget produkte tidligere, da jeg for noen år siden stod med kramper i begge beina under ultraløpet Rallarvegsløpet. 

Mvh Øyvind Loftås, januar 2018

KRAMPE I LEGGENE 

Har slitt med krampe i leggene når eg våkner den siste uken. Det er vist noe man kan få som gravid. Leste at magnesiumtilskudd kan hjelpe, så smurte eg på magnesiumkremen før eg la meg i går. I dag var det ingen kramper. Tusen takk for et flott produkt :-)

Dagny, Sandnes

Hei

Magnesiumkremen virker svært hurtig ved krampe. Hadde den med under Hardangervidda Marathon 2/9-17. Når jeg kom ut på grusveien ved Hjølmo ca 10km til mål, fikk jeg krampe i begge lårene. Prøvde å tøye uten at det hjalp, kunne knapt bevege meg. Brukte kremen på begge lår og etter bare noen sekunder kunne jeg starte å løpe igjen. Er vanligvis skeptisk til slike ting, men er overbevist om at magnesiumkremen virker. Kommer til å ha den med på lengre turer i fremtida

Kenneth Løkaas

 

ANBEFALAST STERKT

seier Jostein etter 6. plassen i "The Artic Triple" i Lofoten, eit løp på 166 km i juni 2017: Genialt å ha med seg magnesiumkremen i sekken, enkelt og kjapt å påføra trøtte musklar, med god virkning! Var aldri nokon tendensar til krampe under løpet :-) Anbefalast sterkt!

Jostein Børve Hernes

 

JEG ER VELDIG FORNØYD :-)

Jeg kan meddele at magnesiumkremen er til god hjelp for leggene mine. Merkbart færre kramper og ikke så urolige ben på kveldene. Jeg vet ikke om krampene skyldes MS eller at jeg mangler magnesium, men det hjelper og det er jo det viktigste.

Randi Sekkingstad

 

LEDD OG MUSKELSTIVHET

Eg vil bare dele min glede med å bruke magnesiumkremen til Helsekjeda. Eg smører morgon og kveld på stive ledd og muskeler. Da eg har en autoimmun sykdom som gir meg ledd/muskelstivhet, samt kronisk melkesyre, er salven gull verdt for meg. Har prøvd mange andre typer utan same effekt. Takk for at dere anbefalte denne kremen, den gjør hverdagen min betre :-) Score: 5 stjerner  (mai 2017)

Torhild Lien

 

EIN GOD MÅTE Å FÅ TILFØRT MAGNESIUM PÅ

"Magnesiumkremen har eg god erfaring med, den er god å smøre på og den varmar og er avslappande for kalde føter. Så det er ein bra måte å få tilført magnesium på og samtidig massere føter og hender."

Beste helsing Anne-Marie S. Overå

 

STIVE OG VONDE ARMER

"Jeg bruker magnesiumkremen på stive og vonde underarmer i forbindelse med buldring, som er en intens og svært styrkekrevende variant av klatring.  Effekten kommer etter minutter og er varig i form av reduksjon av stivhet, ømhet og gir en følelse av letthet. Opplever også at restitusjonstiden reduseres noe og det er gode nyheter for en som er glad i å klatre ;-)" 

Øyvind Andersen, Øvsttun

SMERTER I KNÆR, OLBOGAR OG HÅNDLEDD

"Etter 40 år som bygningsarbeidar begynte det å røyna på kroppen. Det meldte seg smerter i knær, olbogar og håndledd. Det kunne sjå ut som eg måtte slutta i arbeid før eg hadde tenkt, noko som ville vore ein nedtur for ein arbeidsglad mann. 

Eg vart presentert for magnesiumkremen, men var skeptisk til om det var muleg at eit verkestoff kunne verta tatt opp av kroppen via huda. Denne skepsisen er gjort grundig til skamme. Etter jamleg bruk av kremen direkte på dei vonde ledda, er alle smerter vekke. Eg smør han på dei aktuelle områda kvar kveld for å vedlikehalda denne effekten, og gler meg no over å få vera aktiv som byggmester enno ei tid."

Frode, Arna

STERKE SMERTER I KORSRYGGEN

"Eg opplever tid om anna kraftige anfall av hekseskot. Dei kjem akutt med sterke smerter i korsryggen. Det er viktig med smertestillande medikament i denne fasen, slik at ein raskt kjem i aktivitet igjen. Eg har erfart at magnesiumkremen har desse smertestillande eigenskapane, og har flasker ståande lett tilgjengeleg. Ved å smørja kremen over det smertefulle området, avtar smertene i løpet av 10 minuttar, slik at det er muleg å røra seg og få løysa opp i muskulaturen. Dette vert gjentatt så lenge dei akutte smertene varer.

 Hekseskotet heng gjerne i nokre dagar, men avtar gradvis. Eg er svært glad for å kunna bruka ein naturleg krem som verkar lokalt smertestillande, og på den måten unngå å eta smertestillande tablettar."

nn.

UROLEGE BEIN

Jeg kjøper kremen fordi den hjelper mot urolige bein.

Ofte om kvelden når jeg setter meg ned f.eks for å se på TV begynner det å krible i beina, slik at det er vanskelig å sitte i ro. Mener absolutt at Magnesiumkremen har hjulpet. Nå er det heller sjelden at jeg har urolige bein. Jeg bruker den hver dag, men kun et "trykk" en gang for dagen.

 Kari Secher

LINDRAR MUSKELSMERTER ETTER ULYKKE

For ei stund sidan var eg i bilulykka og fekk ein knust arm. Hittil har eg hatt to operasjoner og har konstante smerter i arm, skulder og nakke. Eg går jevnleg på opptrening og er avhengig av smertedempande medisin i tillegg til magnesiumkremen. Når det «knyter seg» i skulderregionen og smertene i armen vert for intense, smører eg magnesiumkremen rett på det området som er vondt. Då kjenner eg at den sterke smerten slepper, og musklane kjennes ikkje så knytte. Magnesiumkremen er ei viktig brikke i kvardagen for å halda smertene i sjakk og kroppen i gang.

Kvinne, 43 år 

LINDRAR STIVE FOTBALLEGGER

Eg har ein gut som er 12 år og veldig glad i fotball. Han spelar fotball kvar dag året rundt, men har dei siste to åra vore veldig plaga med smerter i legg og hæl. Me har kjøpt inn solar til å leggja i fotballsko, og har prøvd mange andre gode råd. Etter at me starta med å smørja magnesiumkrem på leggane etter trening, har smertene vorte dempa og han klagar ikkje over vondt i leggane kvar kveld. Kombinasjonen med solar/hælkapsel og magnesiumkrem har fungert fint for guten vår slik at han kan fortsetja med det han syns er den kjekkaste aktiviteten.

Mor til fotballglad 12 åring

SLITASJEGIKT

På grunn av min slitasjegikt måtte eg ta mye smertestillande tablettar. Men etter eg fekk høre om magnesiumkremen og brukt det i over eit år, kunne eg slutte med de smertestillande tablettene.

Det har ein utrolig god effekt på mine smerter. Eg bruker det kver dag og klarer meg ikkje foruten lenger.

De lindrer og beinkramper og forebygger det!

 Med helsing

Betty Prins Djønne

BEDRE SØVNKVALITETEN

"Vår datter på 5 år har diagnosen barneautist og vi har brukt Magnesiumkrem i 2 år, hovedsakelig for å bedre søvnkvaliteten. Mange autister har store problemer med søvn og derfor bruker mange magnesiumsulfat kjøpt på Felleskjøpet i badevannet.

Vi har i samråd med behandlende lege i tillegg valgt å bruke Magnesiumkrem for å øke opptaket ytterlige. Vi påfører 2 gram krem like før leggetid og har erfart at magnesiumkremen får kroppen hennes til å bli mer avslappet, og en dermed reduserer stress i leggeprosessen.

Vår erfaring stemmer godt med påstanden om at magnesium hjelper til med å produsere serotonin, et hormon som er viktig for at en skal føle seg bra og en derfor slapper av. Vi unngår derfor all  bruk av sovemedisin som Melatonin, Circadin, Vallergan, som er hyppig brukt blant autister med søvnproblemer.

 Vi har også tatt prøver og har i laboratorieanalyser fått påvist høyere verdier av giftstoffer og tungmetall en normalt. Som en ekstra bonus vil da sulfater i kremen hjelpe til med å skylle disse giftstoffer/tungmetaller ut fra cellene og i tillegg hjelpe kroppen til å eliminere lignende skadelige stoffer som blir inntatt senere."

 Far til autistisk datter