Kundane våre seier:

 Anbefaler magnesiumkrem!

Eg er svært glad i Magnesiumkremen. Eg treng magnesium i kroppen, men ved oralt inntak kan magen protestere, dette sleppe ved å bruke kremen. Når beina er vonde og rastlause, smør eg på magnesiumkrem og får rask virkning. Brukar den på ømme og såre musklar, der har eg veldig god effekt. Anbefaler magnesiumkrem!

Mvh Katinka Hauge, februar 2019

ANBEFALING

Jeg har vært klar over helseeffekter av Magnesium helt siden jeg startet som allmenlege for 33 år siden. Da lærte jeg det av en homeopat og så kjøpte jeg en bok på helsekost som het: Naturens Vitaminer og Mineraler av forfatter Lisbeth Hagerup. Der kunne jeg lese alt det som Helsekjelda ramser opp i brosjyren sin. Magnesium er et glemt mineral og legene tar ikkje blodprøver av det engang.

Siden den gang i 1985 har jeg brukt tilskudd selv og også satt det på den "grønne resepten" vi gir til pasienter som noe av det første de bør sette i gang med. Blodprøver gir ikke alltid korrekt bilde av magnesium inni cellen og man kan derfor bli lurt til å tro at alt er bra. Men nesten alle har for lite av dette mineralet.

Så kom Magnesiumkremen til Helsekjelda. HURRA!

Det heter jo "RETT PÅ" og det er det som gir best effekt, nesten momentant får man en virkning. Jeg bruker den selv hver kveld rett på leggmusklene (smører inn 4 pumpetrykk på hver legg) om kvelden. Det gir meg dypere søvn, ingen leggkramper om natten og mange andre helseeffekter inn i cellene. Jeg har også prøvt den på pasienter som kommer vondter her og der, stive nakker, sliten i korsryggen......Jeg viser dem: et pumpetrykk med krem rett på og så kan selv få merke at det virker med en gang. Folk vil jo ha ting som virker!

Det at den er økologisk er viktig for oss leger som tenker grønt og miljøvennlig. Videre elsker jeg den med lavendel fordi lavendel har også mange gode helsebringende effekter.

Jeg må bare takke dere i Helsekjelda for at dere får denne kremen ut til folk!

Hilsen Siri Aabel

Allmenlege, Green Doctors AS 

Oslo 12. mars 2019

 

INGEFÆRKREM

"Ingefærkremen hjelper mot smerter i skulder og flingrene".

Anne Elisabeth Lindvik Borge, februar 2019

 

"Ingefærkremen hjelper mot senebetennelse. Har den alltid i huset" :-)

Helsing Marta Synnøve Bergo Straume

 

"Kan bare anbefales på det varmeste.Er helt avhengig av magnesiumkremen, og eg har familie og venner som eg har gitt bort til, de kan heller ikkje få fullrost den nok. Så takk og lov at den fins :-)"

Gunn Sandberget Andersen, februar 2019

 

"Eg er plaga med kramper i føtene, spesielt om kvelden når eg skal sove. Helsekjelda sin magnesiumkrem med lavendel gjev rask lindring. Kan kombinerast med magnesiumfotbad".

Lilliann Høyvang Andreassen, februar 2019

 

"Ingefærkremen demper smerter i mine vonde, betente fingerledd!"

Elin Hauge, februar 2019

 

"Natt/morgon krampe i leggene ble borte etter to smørerunder med magnesiumkremen! Forøvrig også brukt den på alle slitne muskler etter trim, og de har det fortsatt helt utmerket :-)"

Ragni Moland, februar 2019

 

Er så nøgd med produkta!

"Magnesiumkrem med lavendel er god på innsida av handleddet når søvnen lar venta på seg. Ingefærkrem mot vonde skuldre. Alltid i hus :-)"

Britt Sæbø, februar 2019

 

FANTASTISK PRODUKT

"har brukt magnesiumkrem i ca 4 år. Er overraska over virkninga kremen har på kramper og stiv musklatur. Har kremen alltid tilgjengeleg og brukar den jamleg". Anbefalast!

Dame frå Ulvik, februar 2019 

 

TUSEN TAKK FOR ET SUPERT PRODUKT

"Jeg har nå prøvd magnesiumkremen som jeg ble oppmerksom på etter omtale i løpemagasinet Kondis. Min utfordring som marathonløper og småbarnsfar i full jobb er at tiden blir særdeles knapp til viktig uttøying etter trening og utløping etter konkurranse. Belønningen blir ofte kramper som setter seg som knuter i leggene. Da blir restitusjonstiden etter konkurranse betydelig lengre, eller at neste treningsøkt ikke gjøres med riktig kvalitet, eventuelt ikke gjennomføres i det hele tatt. Med magneisumkremen forkorter jeg restitusjonsiden betraktelig og jeg er tilbake i løpeskoene mye raskere enn jeg har vært vant til.

Mine erfaringer med magnesiumkremen er at den tar bort krampene like etter den er påført. Jeg skulle ønske eg hadde oppdaget produktet tidligere, da jeg for noen år siden stod med kramper i begge beina under ultraløpet Rallarvegsløpet".

Mvh Øyvind Loftås, januar 2018

Hei

Jeg har vært plaget av "musearm" en god stund men har blitt mye bedre etter at jeg begynte å bruke Ingefærkrem :-)

Mvh Jan Einar Thorsen, Oslo desember 2018

STIVE MUSKLER OG LEDD

Eg er så førnøygd med ingefær og magnesiumkremen. Den er veldig lett å smøre på og gjør godt i stive ledd/muskler. Anbefales!

Thorild Lien, november 2018

 

ANBEFALES VIRKELIG!

"Jeg har lenge vært klar over både effekten av magnesiumtilskudd og viktigheten av å velge riktig sort magnesium for å få godt opptak. I alle år har jeg anbefalt idrettsutøverere å sørge for nok magnesium i tilskuddsform. Flink til å ta magnesium har også jeg vært. Men etter en kneprotese-operasjon nylig, ble både lår og legg-muskler så fornærmet, at de kjørte på med ubehagelige kramper, når som helst...da husket eg på den magnesiumkremen Geir hadde gitt meg som en prøve sist eg såg han...og da den ble smurt på, ble det stille i musklene! Tatt opp direkte i den muskelen som trengte det mest, var som å putte en smokk i en hylende barnemunn". Anbefales virkelig!

Karin Hvoslef, Ernæringsrådgiver, høst 2018

VONDE KNÆR

Ingefærkremen har hjulpet veldig godt på mine vonde knær,og ned til tærne. Jeg kommer til å fortsette å bruke den.

Bente Vedhus, oktober 2018

LEGGKRAMPER

"Har slitt med krampe i leggene når eg våkner den siste uken. Det er vist noe man kan få når man er gravid. Leste av magensiumtilskudd kan hjelpe, så jeg smurte på magnesimkrem før eg la meg i går. I dag var det ingen kramper :-) takk for flott produkt" :-)

Dagny, Sandnes, mai 2018

 

VIRKER HURTIG VED KRAMPER

Hei

"Magnesiumkremen virker svært hurtig ved krampe. Hadde den med under Hardangervidda Marathon 2/9-17. Når eg kom ut på grusveien ved Hjølmo ca 10 km til mål, fikk eg krampe i begge lårene. Prøvde å tøye utan at det hjalp, kunne knapt bevege meg. brukte kremen på begge lår og etter bare sekeunder kunne eg starte å løpe igjen. Er vanligvis skeptisk til slike ting, men er overbevist om at kremen virker. Kommer til å ha den med på lengre turer i framtida".

Kenneth Løkaas, Ulvik

ANBEFALAST STERKT

"seier marathonløpar Jostein Børve Hernes, etter å ha testa Magnesiumkremen under "The Artic Triple" i Lofoten i pinsen 2017: Genialt å ha med seg magnesiumkrem i sekken, enkelt og kjapt å påføra trøtte musklar, med god virkning. Var aldri nokon tendensar til krampe under løpet :-) Anbefalast sterkt!"

Fantastisk bra og gratulera med 6. plass Jostein :-)

KRONISK BETENNELSE

Ein kronisk betennelse i skuldrane gjer at eg verkjer mykje i armane mine. Dette er spesielt ille om natta, og det forstyrrar søvnen min mykje. Eg har i lengre tid no brukt magnesiumkremen frå Helsekjelda som smertedempar, og har vore svært nøgd med den. Når eg no har prøvd ingefærkremen deira erfarer eg at den smertestillande effekten varar lengre med denne kremen, og at eg kan sova natta gjennom. Eg kombinerer no desse to kremane og opplever at dei utfyller og forsterkar kvarandre. Ved å bruka dei jevnleg, opplever eg at betennelsen og smertene vert redusert, og eg har fått igjen god nattesøvn.

Bergen, desember 2018

MAGNESIUMKREM MOT LEGGKRAMPER

"Jeg kan melde at magnesiumkremen er til god hjelp for leggene mine. Merkbart færre kramper og ikke så urolige bein på kveldene. Jeg vet ikke om krampene skyldes MS eller at jeg mangler magnesium, men kremen hjelper og det er jo det viktigste. Jeg er veldig fornøyd" :-)

Randi Sekkingstad, september 2017

 

HETETOKTER

"Fleire av mine kvinnelige pasienter har hatt mindre hetetokter etter at de har brukt magensiumkremen mot muskelsmerter" :-)

Marina, Fjellklinikken Geilo, august 2017

 

Den virker :-) :-) :-)

Gunn Sandberget Andersen, september 2017

 

AUTOIMMUN SYKDOM

"Eg vil bare dele min glede med å bruke magnesiumkremen til Helsekjeda. Eg smører morgon og kveld på stive ledd og muskeler. Da eg har en autoimmun sykdom som gir meg ledd/muskelstivhet, samt kronisk melkesyre, er salven gull verdt for meg. Har prøvd mange andre typer uten same effekt. Takk for at dere anbefalte denne kremen, den gjør hverdagen min betre :-) "
Score:  5 stjerner               

Torhild Lien, mai 2017

PSYKISK HELSE

"Magnesium har virkelig gjort underverker kva angår min psykiske helse. Jeg har vært uten psykofarmaka nå i 2 mndr. Den gjør at jeg sover godt- noe som forhindrer psykisk ubalanse. Den regulerer blodsukkeret godt, noe som gjør det enklere i valg av riktig kost og tar bort sukker og søtbehovet- noe som også er en vesentlig faktor kva angår psykisk god balanse. Jeg har vært avhengig av psykofarmaka i nærmere 21 år, og sist jeg prøvde uten endte jeg på psykiatrisk sykehus med oppstart av psykofarmaka. Men jeg trenger enda meir magensiumsulfat enn det jeg får fra kremen. Dette er rett og slett en liten revolusjon i mitt liv". 

Kvinne 49 år

 

EPILEPSI

"Hei, eg har epilepsi og då fleire anfall og vonde symptomer. Denne kremen har hjelpt på alt dette. Symptomene slutter og anfalla slutter fortere enn før. Eg ville anbefalt denne til alle med epilepsi og andre plager."

Iris Børsheim Wang, mai 2017

 

 STIVE OG VONDE ARMER

"Jeg bruker magnesiumkremen på stive og vonde underarmer i forbindelse med buldring, som er en intens og svært styrkekrevende variant av klatring.  Effekten kommer etter minutter og er varig i form av reduksjon av stivhet, ømhet og gir en følelse av letthet. Opplever også at restitusjonstiden reduseres noe og det er gode nyheter for en som er glad i å klatre ;-)" 

Øyvind Andersen, Øvsttun

 

LINDRAR MUSKELURO

"Eg har oppdaga at Helsekjelda sin Magnesiumkrem er gull verd! Eit aktivt friluftsliv er supert, men gjev meg og stive og støle musklar. Magnesiumkremen lindrar muskeluro og gjer umiddelbart godt for dei såre musklane. Kremen er eit funn!"

Halldis Pollen

 

FANTASTISKE PRODUKTER

jeg bruker regelmessig Magnesiumkremen med god effekt!

Gørill Stigedal, Askøy november 2018

 

SMERTER I KNÆR, OLBOGAR OG HÅNDLEDD

"Etter 40 år som bygningsarbeidar begynte det å røyna på kroppen. Det meldte seg smerter i knær, olbogar og håndledd. Det kunne sjå ut som eg måtte slutta i arbeid før eg hadde tenkt, noko som ville vore ein nedtur for ein arbeidsglad mann. 

Eg vart presentert for magnesiumkremen, men var skeptisk til om det var muleg at eit verkestoff kunne verta tatt opp av kroppen via huda. Denne skepsisen er gjort grundig til skamme. Etter jamleg bruk av kremen direkte på dei vonde ledda, er alle smerter vekke. Eg smør han på dei aktuelle områda kvar kveld for å vedlikehalda denne effekten, og gler meg no over å få vera aktiv som byggmester enno ei tid."

Frode, Arna

STERKE SMERTER I KORSRYGGEN

"Eg opplever tid om anna kraftige anfall av hekseskot. Dei kjem akutt med sterke smerter i korsryggen. Det er viktig med smertestillande medikament i denne fasen, slik at ein raskt kjem i aktivitet igjen. Eg har erfart at magnesiumkremen har desse smertestillande eigenskapane, og har flasker ståande lett tilgjengeleg. Ved å smørja kremen over det smertefulle området, avtar smertene i løpet av 10 minuttar, slik at det er muleg å røra seg og få løysa opp i muskulaturen. Dette vert gjentatt så lenge dei akutte smertene varer.

 Hekseskotet heng gjerne i nokre dagar, men avtar gradvis. Eg er svært glad for å kunna bruka ein naturleg krem som verkar lokalt smertestillande, og på den måten unngå å eta smertestillande tablettar."

nn.

UROLEGE BEIN

"Jeg kjøper kremen fordi den hjelper mot urolige bein.

Ofte om kvelden når jeg setter meg ned f.eks for å se på TV begynner det å krible i beina, slik at det er vanskelig å sitte i ro. Mener absolutt at Magnesiumkremen har hjulpet. Nå er det heller sjelden at jeg har urolige bein. Jeg bruker den hver dag, men kun et "trykk" en gang for dagen."

 Kari Secher

LINDRAR MUSKELSMERTER ETTER ULYKKE

"For ei stund sidan var eg i bilulykka og fekk ein knust arm. Hittil har eg hatt to operasjoner og har konstante smerter i arm, skulder og nakke. Eg går jevnleg på opptrening og er avhengig av smertedempande medisin i tillegg til magnesiumkremen. Når det «knyter seg» i skulderregionen og smertene i armen vert for intense, smører eg magnesiumkremen rett på det området som er vondt. Då kjenner eg at den sterke smerten slepper, og musklane kjennes ikkje så knytte. Magnesiumkremen er ei viktig brikke i kvardagen for å halda smertene i sjakk og kroppen i gang."

Kvinne, 43 år 

LINDRAR STIVE FOTBALLEGGER

"Eg har ein gut som er 12 år og veldig glad i fotball. Han spelar fotball kvar dag året rundt, men har dei siste to åra vore veldig plaga med smerter i legg og hæl. Me har kjøpt inn solar til å leggja i fotballsko, og har prøvd mange andre gode råd. Etter at me starta med å smørja magnesiumkrem på leggane etter trening, har smertene vorte dempa og han klagar ikkje over vondt i leggane kvar kveld. Kombinasjonen med solar/hælkapsel og magnesiumkrem har fungert fint for guten vår slik at han kan fortsetja med det han syns er den kjekkaste aktiviteten."

Mor til fotballglad 12 åring

SLITASJEGIKT

"På grunn av min slitasjegikt måtte eg ta mye smertestillande tablettar. Men etter eg fekk høre om magnesiumkremen og brukt det i over eit år, kunne eg slutte med de smertestillande tablettene.

Det har ein utrolig god effekt på mine smerter. Eg bruker det kver dag og klarer meg ikkje foruten lenger.

De lindrer og beinkramper og forebygger det!"

 Med helsing

Betty Prins Djønne

BEDRE SØVNKVALITETEN

"Vår datter på 5 år har diagnosen barneautist og vi har brukt Magnesiumkrem i 2 år, hovedsakelig for å bedre søvnkvaliteten. Mange autister har store problemer med søvn og derfor bruker mange magnesiumsulfat kjøpt på Felleskjøpet i badevannet.

Vi har i samråd med behandlende lege i tillegg valgt å bruke Magnesiumkrem for å øke opptaket ytterlige. Vi påfører 2 gram krem like før leggetid og har erfart at magnesiumkremen får kroppen hennes til å bli mer avslappet, og en dermed reduserer stress i leggeprosessen.

Vår erfaring stemmer godt med påstanden om at magnesium hjelper til med å produsere serotonin, et hormon som er viktig for at en skal føle seg bra og en derfor slapper av. Vi unngår derfor all  bruk av sovemedisin som Melatonin, Circadin, Vallergan, som er hyppig brukt blant autister med søvnproblemer.

 Vi har også tatt prøver og har i laboratorieanalyser fått påvist høyere verdier av giftstoffer og tungmetall en normalt. Som en ekstra bonus vil da sulfater i kremen hjelpe til med å skylle disse giftstoffer/tungmetaller ut fra cellene og i tillegg hjelpe kroppen til å eliminere lignende skadelige stoffer som blir inntatt senere."

 Far til autistisk dotter